Jordens undergång-vaka

Istället för valvaka så har jag end-of-world-vaka. Ska upp halv 5 imorgon :) Så otroligt friskt och skönt! Kommer nog känna mig bra utvilad i påväg till flygplatsen. 6:15 åker vi hemifrån. Hade detta varit i Sverige, d.v.s. att jag/jag & mamma skulle åka någonstans, så hade jag stigit upp 30 minuter innan vi skulle åka eftersom mamma alltid är så tidigt och vanligtvis har det mest under kontroll. Sen skulle det ta nästan 2 timmar att ta sig till Arlanda. Nu däremot, så tänker jag kliva upp typ en timme innan vi ska åka (jag & Yoya), delvis för att hon kommer att vara uppe (..och äta frukost, jag kan omöjligt äta frukost innan klockan 7, allra mindre innan klockan fucking 6!), och delvis för att jag ska låtsas som jag vill "desayunar tranqilamente, toma las cosas con calma...". Med det vill jag säga att i denna underbara familj som jag bor i så stigs det alltid upp i väääldigt god tid innan vi ska nånstans. Ungarna går upp 7 och vi åker till skolan 8:40. God tidsmarginal så att säga. 
 
I dag har jag haft en mer eller mindre intensivdag;
ORGANISERING AV KLÄDER - vad jag ska ta med hem, vilket som ska lämnas..
PACKA RESVÄSKA - något jag har blivit mycket grym på de senaste åren faktiskt, det lönar sig att resa ensam.
MARKNAD - secretos...
POWERWALK - svett
HÄMTNING OCH HEMSKJUTSNING AV PAPPA - supernannyn ställer upp i alla lägen
LUNCH - fisk stekt i vitlök med blandade stekta grönsaker, majonäs och ett kokt ägg, samt riskakor med ost. Äta bör man.
MINDRE POWERWALK - in order to destress
HÄMTNING AV DEN LILLE, SKJUTSNING TILL LA PISCINA (SIMSKOLAN) - sötnos
MINI GYM PASS - mage, triceps
KVÄLLSMAT - mix
MORMORTID - mormorn har hjälpt mig packat och grejat, tror hon kommer sakna mig när vi inte kommer bo i samma hus längre. kommer sakna henne väldigt väldigt mycket. 
VAKA OCH PÅFYLLNING AV IPOD - fördriver tiden med att ladda ner massa ny musik, gör alltid en ny playlist inför resor. 
 
Vi tog även lite fotografier idag tillsammans, jag & la familia. Jag gillar mina ungar mycket. Mamman också, hon är nästan i punkt och pricka som min käraste faster Ingvor. Gud vad jag plötsligt började sakna Norrköping!
 
Vale, imorgon flyger jag hem! Snälla Gud, Allah och c:o, låt mig komma hem och inte till Kina.
Adiós.
 
 

Alltid ute i sista sekunden

Hej och hå, 
på fredag morgon flyger jag hem vilket betyder att jag har/har haft massvis att göra de senaste dagarna. Precis som alltid så gör jag allt så sent som möjligt :) Förstår inte riktigt. Så vad har hänt den sist?
 
I går var jag först med mormorn och handlade sen tog jag en PW innan jag åkte till stan och gick lös på El Raval (gatan bredvid Las Ramblas). Jag har bott här i 3 månader typ och detta var första gången jag shoppade i Barcelona. Den som spar han har, som man säger :)) Hittade så otroligt mycket fint men köpte inte allt. Har inte haft nån shoppinglust alls, som vanligt på hösten, men jag ser framemot 2013 och våren i Barcelona för då kommer jag shoppa ihjäl mig :) Blir bra det.
 
Idag har jag brutalgymmat. Alltså träningspass när jag blir så sjukt slut och egentligen inte orkar. Körde knäböj, squats, värsta som finns men jag älskar känslan i röven efter åt. Och i benen. 
 
Nu är jag, pappan och kidsen hemma för lunch. Jag gjorde värsta goda lunchen till mig själv. Sån stjärnkock jag är! Det är så roligt att leta i frysen för det finns verkligen hur mycket som helst. Skaldjur och fisk i massor, bästa jag vet! 
 
Juste! Det lönade sig tydligen att låsa ut pappan på terassen. Igår fyllde han på min telefon med 20 euro, he he. Det är så dom ska tas. 
 
Lite blandade bilder från veckan..
Min goda frukost! Havregrynsgröt med kiwi och kvarg. Jättegott faktiskt.
Mina fina shoppingpåsar. Trodde nästan jag hade glömt hur man shoppar, men det hade jag bevisligen inte.
KÖTTBUTIKEN! Det är en stor "inomhus"-marknad dit jag brukar följa med mormorn när hon ska köpa kött.

Clases

Imorgon är det måndag, och herregud vad stressad jag blev plötsligt. Måste köpa kläder att ha på mig vid jul och nyår. På tisdag blir det shoppingdag. Hittade dock New Yorker på Las Ramlas igår men det var inte lika bra som hemma faktiskt. Jaja, H&M sviker ju aldrig iaf.
 
Esta tarde så hade jag engelskalektion med kidsen, de andra kidsen alltså. Dom är duktiga. And that's all I had to say about that (quoting Forrest Gump).
 
En rolig grej förresten. Igår natt låste jag ut pappan på balkongen/terassen :) Släppte ut katten, stängde igen dörren (självlås) och gick upp och la mig. Så han hade fått hoppat in genom fönstret. Vilken stygg au-pair jag är. Men det var en revenge för att han åt upp mig kvarg. He he he. 
Skoja. Tänkte inte på att han satt ute och rökte. Men det var lite roligt när han berättade det för mig idag. 
 
Imorgon har jag sovmorgon Igen. Måste gå upp i tid. Senast halv nio!!!! 
 
 
Gonatt.
Dagens Jessiefo
 

grå

Hej!
 
Har inte riktigt orkar bloggat de senaste dagarna. Just nu känner jag mig mest grå. Har inte blivit någon rutin alls denna vecka och nog för att jag har powerwalkat ungefär 3 mil på 3 dagar så när jag inte sköter kosten rätt så känner jag mig slö, trött och allmänt omig. Har gått upp 7 vissa dagar, 11 andra dagar. SLAPPARSLE! Menmen. Idag har det varit en trevlig dag. Jag åkte in till stan vid 3 och mötte upp en kille som jag chattade lite med igår för han skulle också på det där Language Exchange meeting som jag, så vi gick dit tillsammans. Alla hade samlats vid Café Garden, nära Arc de Triomf. Det var riktigt roligt. Folk från hela världen som är ute och reser, jobbar som au pair, pluggar etc..träffades där. Tydligen hålls dessa meetings varje vecka. Jag fick prata massvis så jag bara njöt. Fick frächa upp turkiskan lite med en turk, prata/lyssna på franska med en annan au pair, supergullig tjej, prata engelska med några tyskar, en tjeck och en amerikanska. Också givetvis en massa spanska med bl.a. några italienare, en ryss och en argentinare (?). Skitkul! Alltid lika roligt när folk ska gissa vart man kommer ifrån. Antingen tror folk att jag är amerikan, skandinavier eller ryss. Många påpekar min american accent och att jag pratar väldigt bra engelska vilket är så himla roligt att höra. Allt "slit" har lönat sig. 
Jag och Joe (en trevlig tysk) tog metron tillbax till Plaza Catalunya och han hängde med mig när jag skulle stresshoppa lite. 
 
Nu sitter jag återigen och planerar engelska lektion. Har engelska med småkidsen imorgon. Tjäna lite pengar. Blir bra det.
 
Förövrigt var det jättevarmt idag. Vi satt ute hela eftermiddag, 15-18 typ. Jag hade bara en svart långärmad tröja på mig. 
 
Här kommer lite språktips för er som är trött på att plugga:
- Läs ALLTID böcker på engelska (eller det språk du vill lära dig)
- Ha engelskt tal (givet) och subtitles när du ser på film. Då får du både öva att höra samt stava. Perfekt.
- Läs utlänska nyheter.
- Ha telefonen, datorn, Ipoden på det språk du vill lära dig.
- Ta alla chanser du får att prata engelska. Det gör jag! Det värsta som kan hända är att du säger fel, men då kan personen i fråga rätta dig - perfekt. Det är så jag lär mig spanska.
- Hör du någon klatchig mening/citat - skriv ner det. Kom ihåg i vilket samband det användes så du själv kan använda det. 
- Var inte rädd för att prata. Var stolt och snacka som om du är bäst av alla. 
- Skaffa en utlänsk karl.
 
Gonatt önskar språkvetaren
 
 

Mångspråkigt hus

Idag kom pappan till Arnau (den lille) hem. Han blev så lycklig. Jag hämtade både kidsen vid lunchtid för att käka hemma, och då var både la madre och pappan hemma (som jobbar i Tyskland, därför jag är här, jag har ju hans bil!) Så det blev en ledig eftermiddag för mig. Jag gillar inte det. Gillar att behöva passa tider för annars får jag ingen rutin alls. Så det blev en mycket trött eftermiddag och jag gjorde absolut inget vettigt. Fuckit. 
Däremot så ska jag träffa massa andra au-pairer på lördag på "langage-exchange-fika". Blir säkert väldigt trevligt. Looking forward to it muchísimo. 
 
Juste, rubriken. Alltså just nu så pratas det katalanska, castellano (spanska), franska, engelska & svenska (typ när jag svär eller är vimsig och börjar prata svenska med mamman) i detta hus. Lite kul.
 
News!
- Den döda katten ligger kvar.
- Vi ska flytta nästa år! (MAMMA: jag vet inte mer än att det är en tvåvåningslägenhet med 3 toaletter och att jag får en stor säng (tack gud!) samt att den ligger 5 minuter från tågstationen. Jag ska få se den på söndag så då kommer jag berätta mer, då får du veta det först!!)
- Jag pratar numera spanska "automatiskt", även om jag är stressad! Det händer t.o.m att jag tänker på spanska när jag pratar engelska! 
- Sankta Lucia är sömmerskornas dag här. Inget firande överhuvudtaget. 

Hihi

 
Detta gjorde min dag.
 
http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0

Måndagsbarn

Det har varit en låååång dag och jag är jättetrött nu. Vaknade som vanligt 06:59 sen skjutsade jag den lille till skolan, Laila kom hem från London i eftermiddags. Sen gick PW en mil innan jag åkte hem och la mig i soffan en sväng innan det var dax att hämta hem den lille igen för lunch. Måndagar är taxidagar. Jag åker fram och tillbaka.  Skittrött har jag varit hela dagen, trotts att jag vilade hela gårdagen (!!). Menmen, känns fint att det är sovdags nu snart. Pues, innan klockan var 5 och jag än en gång skulle hämta den lilla från skolan så tog jag en kortare promenad och lyssnade på julmusik. Hör det aldrig annars här. Kom även fram till att de absolut bästa jullåtarna är alla klassiker av Sinatra och Bing Crosby, samt Helga Natt med Körberg, och inte minst Elvis "Santa Claus Is Back In Town". 
 
Nu ska jag titta på "Mickey's One Upon A Christmas", mysmys, sen sova. Imorgon äre tiiiisdag och jag ska gymma, looking forward to it. Bara för att jag skrev så så kommer någon form av förhinder uppstå och det kommer inte bli gym. Määääääään den som lever får se.
 
Kan alla bara sluta lägga upp bilder på lussebullar, pepparkakor, glögg, julbord osv.? Jag längtar såååå mycket till den 21a. 
 
Förresten. Efter att ha bott i kris-Spanien Katalonien så har jag verkligen förstått hur bra Sverige är och hyr ynkliga problem vi har jämfört med resten av världen. Jamenar våra värsta problem nu är typ att man inte får vara pepparkaka i Luciatåget och att Sverigedemokraterna spårar. Herregud vi är så lyckligt lottade. Här finns det inget som heter gratis tandvård, studiebidrag, 9-5 jobb.. Orkar inte ens berätta om hur mycket problem det är här just nu men Sverige är utan tvekan Sveriges bästa land.
 
Förresten 2. Jag bor i Barcelona, Katalonien, inte på Gran Canaria! Jag bor inte i värmen alls! I Oktober var det svensk vårväder, nu är det senhöst/tidig vinterkyla. Idag var det nollgradigt och frost. SÅ ATT NI VET :)
 
Gonatt!
Den lille idag på biblioteket

Meningslös dag

..eller kanske meningsfull? eller åtminstone nödvändig. Idag, gott folk, har jag toppat mitt tröttrekord.
Jag är officiellt gammal. Idag gick jag som sagt upp 12, eller jag vaknade då. Sedan har jag legat i sängen hela hela hela dagen. Den enda gången jag har rest på mig är till köket för att äta, eller rättare sagt för att göra iordning något som jag kan äta i sängen. Om man har en sån förbannat skön säng varför bara sova i den när man kan leva? Det är många frågor jag ställer mig själv sånna här värdelösa dagar uppstår. Men eftersom jag ska upp 7 imorgon tänkte jag att jag måste ju röra på mig lite (hade vilodag från träning igår kan ju inte bli en soffpotatis), annars skulle det bli omöjligt att sova ikväll. Så jag tog bilen och körde iväg mot spåret, eller ah längs floden/ån/vattnet där jag alltid motionerar, mitt i körandet så trillar nyckeln ut ur bilen. Det är alltså en sån där batterinyckel. Jag stannar för att sätta i den igen, men när jag börjar köra så åker bilen väldigt långsamt och varningslampan lyser. Jag blir livrädd, stannar vid sidan av vägen, sätter på varningsblinkersen och ringer hem för att berätta att det är fel på bilen. Morfarn kommer och räddar mig. Jag tror typ att bilen är förstörd och är asrädd. Konstigt nog kör bilen helt problemfritt när morfarn kommer. Var det möjligt så att Jessiefo försökte köra bilen med handbromsen i? Den frågan lämnar vi utan svar......
 
Nu har jag pratat historia med la abuela i nån timme och cuesta mucho quedan abierto los ojos, så jag ska sova nu. Hejd

Ovan

Precis som rubriken lyder. Jag är helt utmattad idag efter 2 utekvällar, och ändå tog jag 1:10 bussen igår och somnade väl efter strax innan tre. Sov till 12:13 idag. Helt utslagen. Förr var man viking och kunde festa flera dagar i rad, men nu har man skaffat barn och bil och blir helt utmattad efter 1,5 utekväll. Illa. 
 
Igår vilade jag hela dagen. Sällan sånt händer. Den där Mojiton som fransmannen bjöd på vände ut och in på min stackars mage. Jag kände mig så klen! Hursomhelst var jag tillbaka i stan vid halv 7 och mötte upp Vicke. Vi satt på hans Hostel och snackade skit och åt soppa osv. Sen gick vi ut och kled runt på lite olika pubbar. Bara mös liksom. Jag blev livrädd och skrek rakt ut vid ett tillfälle när det plötsligt kom fram en äcklig haltande gubbe och sa nått snuskigt åt mig, så alla människor i den där lilla gränden vände sig om och tittade. Han såg ut som Quassimodo. 
 
Idag ska jag nog inte göra något alls. Det återstår att se. 

Vendredi soir

Bonjour tout le monde,
 
vad fantastiskt det är med dessa lediga dagar. Jag bara njuter. I fredags gjorde jag inte så mycket mer än att handla lite, träna, laga mat (avancerat pulversoppa) och kolla på Disney-julfilmer. Mysimys. Igår sov jag till typ 10 som vanligt, sen tränade jag och stressade halft ihjäl mig en casa för jag alltid måste ordna så mycket saker innan jag kan göra något. Jag hade bestämt att träffa Viktor mellan halv 3-3. Kvart över 4 var jag på plats..Jag som anser att jag alltid är så organiserad och planerad, men jag har nog aldrig lyckats bra med tidsplanerat. 
 
De todos modos, vi gled runt på stan lite sen satt vi oss på una cafetería på las Ramlas och drack kaffe och pratade igen allt vi hade missat. Mycket trevligt. Påväg mot hans Hostel så gick vi in en alkoholshop (alltså vad heter sånna, känner bara till systembolaget.) där vi lyxade till det med en flaska Chardonnay som kostade 2.60 Euro/23 kr. Systembolaget, my ass allltså! Sen satt vi oss på hans minimala balkong, lyssnade på musik och vinade lite. Ohyggligt mysigt. Jag pratade även med en polack på balkongen bredvid samt sjöng "Someone like you", dock hade inte polacken hört. Sen knatade vi ner på stan och satte oss på Placa de Real där vi träffade två parisiens, d.v.s två fransmän från Paris. De bjöd på drinkar medan vi satt där och pratade ett bra tag. Det blev både spanska och franska, kunde inte bli mycket bättre. De två åren av franskastudier har absolut varit givande!
 
Innan jag bussade hem så var vi tillbaka på Viktors hostel där även en Amerikanska bodde, i samma rum. Hon hade varit ute och rest i 5 år. Hon bodde med andra ord på vandrarhemmet. Så då fick jag avsluta min mångspråkliga kväll med lite american, kunde inte bli bättre. Hon pratade massvis och berättade halva sin livshistoria. Hon lade till mig på fejjan och would love to meet up with me some day, det tänker jag absolut göra. Älskar att lyssna på människor som berätar och har upplevt mycket. Typ som la abuela här i huset. 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska vara hemma en sväng med la familia sen blir det förmodligen in till stan igen och turista lite med min kamrat. Adios.
 
Bästa bästa Viktor
Utsikt från balkongen på hans Hostel
Igår gick jag ut i långärmad tröja (snyggt urringad dock) jeans och ett halsband. Skulle aldrig gå ut så hemma tror jag. Här är det annat. Jag älskar Barcelona och jag älskar Jessie i Barcelona. 
 
 

Nöjd

Har inte bloggat på ett par dagar för att det inte fanns något att skriva av. 
Idag är det torsdag, eller onsdag kommer inte riktigt ihåg det. Det är fiesta när nämligen, lediga från onsdag-söndag, det är med andra ord torsdag idag. Både igår och idag har jag haft sovmorgon och det lär inte finns mycket bättre än det alltså. Gud jag älskar att sova. Ställer alltid klockan ändå så jag inte sover hela dagen, har ställt den på 8:30, men gått upp strax efter 10 BARA FÖR ATT JAG KUNDE. Mmm. Och helgen är inte slut ännu :)) 
 
Imorse efter att jag hade ätit en mycket bra frukost, så åkte jag iväg till marknaden (som vanligt, varje torsdag) och gick lös. Köpte lite smått och gott som är HEMLIGT för er, men en grej kan jag berätta vad jag köpte; det som alla verkar stressa upp sig mest över - NYÅRSKLÄNNING! Skoja bara jag köpte ingen klänning, jag är för kort och bred för sånt, men jag köpte en nyårströja! En svart sidentröja som sitter tight som ett korvskinn och är ganska kort och ful. Den är öppen ganska mycket vid halsen och armar långa om en T-shirt men tighta. Så jag inte ser så karlig ut med mina breda axlar. Hursomhelst så är den rätt så ful, men jag kommer göra den SNYGG plus att den kostade 2 euro! Haha, knappt 20 spänn alltså :D Älskar mig själv. 
 
Efter att jag hade trängt mig förbi alla blockmongon så tog jag en powerwalk i vårvädret innan jag åkte hem och gjorde lunch.
 
Nu sitter jag bara och hoppas på att Viktors flyg väljer att avgå (avgår flyg?) så han kommer till Barca ikväll. Saknar min kompis.
 
Adéo.
Blandade bilder från veckan.

trött

trött och surig. gud vad jag vill klaga och skriva ut en massa skit som stör mig just nu. men det tänker jag inte göra. inte allt.
saker som gör mig på dåligt humör:
- att tansborstning ska förstöra en hel morgon
- att det här vädret suger och jag känner mig konstant sjuk, fet och ful
- att det inte är juligt här
- att jag såg en död katt på åkern i morse
- att mina hemladdningar går segt
- att min hy är så sjukt torr så jag måste kleta in hela facet i barnolja och ser svettig ut
- personer som ändrar sig så fort nya spännande människor dyker upp och skiter i de som alltid har funnits där
- tjejer
- att folk tror att jag är ryska eller tyska
- vitt golv måste städas 25 gånger om dagen
- människor som envisas med att skriva trots att de aldrig får svar 
- folk som lägger till mig på skype som om det vore facebook
- jessie formgren
 
saker som gör mig på bra humör:
- att imorgon kommer viktor
- 2x skype igår med 2 väldigt vikiga människor i mitt liv
 
 
alla dagar kan inte vara perfekta.
 
 

Queen of Pop

Om jag inte hade varit så otroligt trött och om internet inte hade laggat ihop var 5e minut så hade jag kunnat skriva ett långt inlägg om hur mycket denna människa betyder för mig..
Idag 2 december, snart igår, fyller min största idol genom tiderna 31 år. Sedan jag var 6 år har hon varit en stor förebild för mig och hon kommer förevigt var nummer 1. Jag har följt henne slaviskt genom alla år och förutom att vara min idol och förebild så är hon även Queen of Popoch den absolut snyggaste människan i hela världen. Hittills har jag sett henne 3 gånger, de senaste gångerna hon har haft konsert i Globen. Oslagbart. Overkligt. (Har massa bra konsertbiler men som sagt, allt segar nu så det får bli denna..)
My Goddess,
It's Britney, bitch!
 
 
 
 

Filosof

Jag älskar att sova, det måste vara bland det bästa som finns. Ibland känner jag inget sömnsug, snarare att sova gör man i graven, men sen jag blev spanjorska och plötsligt fick 2 barn och bil så har sömn verkligen en av mina favoritsysslor. Idag söndag så sov jag till 10, sen gjorde jag frukost som jag käkade i sängen och fortsatte kolla på American Pie (igen, bästa filmerna ju). Jag älskar att äta frukost i sängen (lunch och middag också men det är hemligt). Sen gjorde jag inte mycket mer på hela dagen än att ladda ner massvis med julmusik (MYS!) och äta söndagslunch med morföräldrarna. Yoya & barnen var inte hemma som sagt.
 
Vanligtvis på första advent brukar jag trycka mängder med pepparkakor, lussebullar och sånt. Men denna första advent blev det typ paella (hette något annat för det var pasta istället för ris) med bläckfisk, jätteräkor, musslor och para picar (plockmat före själva maten) var det svamp, sallad, ost och pan con tomate. Helt vanlig adventslunch. 
 
När la familia kom hem på eftermiddagen hade jag bara rört mig mellan soffan och köket och min säng. Så då tog jag tåget in till stan och promenerade runt i Barca i 2 timmar lyssnandes på julmusik och bara mös. Det är nog min meditation; promenera. Eller röra på mig överhuvudtaget. Undra hur många mil jag har gått den här helgen.. lite mer än 3 mil. Hmm. Det var iaf mysigt i stan. Inte så juligt som i svenska städer men jag hamnade iaf på en supercozy marknad. Det var upplyst och fint. Men jag vill att det ska vara meeer juligt. Mer rött, mer tomtar, mer julmusik. Andra traditioner här i juletider. Nu ska jag sova. Buenas noches.
 v

Fin lördag

Den här dagen har varit så bra. Nu är jag så trött så jag chisar (kisar?) med ögonen och anstränger mig rejält för att skriva det här inlägget. 
 
Jag har varit på grymt bra humör hela dagen, men det är jag alltid när mamma fyller år. Det brukar alltid vara så trevligt då och jag blir glad när mamma är glad. Hemma hade det ordnat värsta festen till mamma och drygt 50 pers skulle komma. De är på något hotell nu och firar som de också hade hyrt. Önskar jag kunde vara där men what to do! Som ser ut att ha sjukt trevligt iallafall, I'm so happy caaaaause mummy är värd det bästa. 
Vid 14 träffade jag Mina på stan som jag inte har sett sen typ Augusti! Vi satt på Starbucks och tjötade i flera timmar, och jag drack godaste kaffen som smakade som svenskt kaffe. Dyrare än var kaffet usually kostar här men det var det värt. Sen gick vi och köpte lite färsk frukt (jag köpte kokos, mango och jordgubbar, favoriterna juuuu) innan jag tog tåget hem. Juste. Idag fick Jessie Formgren en stjärna i himlen. 
 
När jag gick till tåget, så såg jag en flicka som stod och grät helt hysteriskt på Plaza Catalunya, hon var ensam men alla vara gick förbi utan att bry sig. Det gjorde ont i mitt hjärta när jag såg henne så jag frågade var det var, frågade först om hon pratade engelska men det gjorde hon inte, men hon pratade spanska som tur var. Hon var 11 år och hade tappat bort sin mamma och syster. Helt ensam var hon stackars liten. Så jag lugnade ner stackarn lite sen fick hon låna min telefon och ringa sin mormor som sedan fick ringa mamman och berätta vart vi var. Hon kunde inte numret till sin mor. Så då gick vi in på det stora shoppingcentret och jag väntade där i drygt en halvtimme med henne i tills systern kom och hämtade henne. Flickan var så tacksam. Kände mig fett glad när jag gick till mitt tåg sen. Det var så himla värt att ta något tåg senare för att hjälpa flickan och se hur lättad hon var när systern kom. Bra där J. 
 
När jag kom hem vid 19 hade kidsen glätt julgranen. Ja ba wtf? men tydligen klär dom den tidigare här än hemma. Jag åt lite lunch/middag (åt kokos till lunch..) sen satte jag på mig skorna och tog en promenad på 2 timmar, lite mer än 1 mil. Det gjorde jag igårkväll också. Vet ej vad mitt problem är. NU ska jag sova, eller nej jag ska kolla på Disney's Tarzan först. Hehe. Imorgon ska familjen iväg på nån träff med andra kids. Så jag blir ensam hemma, med los abuelos dock. Blir bra. Ska sova och sjunga. 
 
Adéo.

RSS 2.0