suecia

Ya estoy en Suecia. Llegué el jueves a la 13, pero sólo era mi mama que lo sabía. 
Har precis sjungit på ett bröllop. Gick jättebra. Igår överraskade jag Amanda och Linnea, det var kuuul.
Som sagt, Sverige nu. Slut på bloggandet, I guess.
Adiós.

älskar att spendera pengar

Jag köper typ nevah smink i Sverige, brukar köra på samma mest hela tiden, men här är allt smink såå billigt och det finns en superbra make up-butik jättenära mig. Köpte en mascara där för 40 kr förr, bästa jag haft. SÅ, idag köpte jag på mig lite nytt och färgglatt som blir fint till sommaren. Tycker det är så roligt att ha färgglada ögon när jag är ute. Förr körde jag bara på svarta ögon men icke längre.
Såhär såg mitt rum ut igår, eller en del av det. Nu ser det ännu värre ut. Jag håller nämligen på att slänga massa grejer, packa lite smått osv. Skitdrygt och jag kommer aldrig bli klar känns det som. Nu ska jag fortsätta göra nada.
Adios.

festblogg

Det är vad min blogg har blivit på senaste tiden har jag märkt. Jag bloggar om helgerna och lägger upp risiga Iphonebilder från my night outs here. Men det är ju helgerna som är roliga. Jag har verkligen haft galna helger på senaste tiden. Eller galet liv. Känner knappt igen mig själv anymore så at this moment I can't wait to get back to Suecia. 
Nu är det tydligen måndag morgon och jag har legat i sängen sedan kl 11 igår morse. 
Kolla in skönheten. Jag älskar att gå och lägga mig när sängen ser ut såhär. Unfortunatey så gör den inte det längre. Mitt rum ser ut som en ungkarlslya. Det är kläder, skor, kaffekoppar, burkar osv all over the place för jag inte orkade plocka iordning igår. Så nu ska jag försöka återgå till livet igen. Tur jag fick en day off idag, pappan är nämnligen hemma. Det är en jävla tur alltså. Herregud hur jag mår. 
Drar väl en liten summery av helgen daa. 
A ver.. 
Fredag/Viernes/Friday/Devendres:
Jobbade på morgonen och at midday, hade kidsen hemma för lunch. Tror jag åkte till gymmet en sväng sen på eftermiddagen. Gjorde iordning lax i ugnen också som blev riktigt lyckad. Mötte upp Natanaïs vid 10:15 och vi endad up på "Tasty". En riktigt nice bar som ligger right next to Plaza de Real. Å bartendern är så jävla snygg, heelt sinnes. Vi hamnade sen på sotavento och dansade till tidig morgon. Jag tog första morgontåget hem, tror jag. 
Waaapa <3
 
Sabado, lördag:
Hade varit duktig och ställt alarm vid 13 eller så, annars hade jag nog sovit hela dagen. Hann inte göra så mycket än att vakna till liv innan jag stod och gjorde mig iordning igen för att träffa Helena. Vi möttes upp tidigt för att ha tid att hang out och snacka lite innan vi skulle ut. Satte oss på en resturang där hon käkade och jag drack ett glas vin. Vid 10 kom Natanaïs in till stan igen och vi träffade massa folk. Efter att ha snackat med en massa trevliga människor så hamnade vi tillslut på samma bar igen, haha. Där träffade vi ett par från Kanada som ville köpa drinkar åt oss. De var så trevliga. Så det blev en och en annan vodka & cola..
Mindre trevligt var dock att nån idiot snodde Natis plånbok. Så hennes kväll blev ju ingen toppkväll direkt.
Kvällens klubb blev Catwalk, och jag kan inte minnas att jag gjorde något annat än att dansa. Dansade från typ 2 till 6. Mina fötter är helt förstörda. Inklusive ena fingret. Jag kände att jg hade något som satt fast under klacken och var smart nog att inte titta efter innan jag försökte ta bort det med handen. Det var alltså en glasbit och jag skar upp fingret ganska rejält. Muy bien. Tog tåget hem 9 på morgonen och somnade inte förrän efter 11. Gårdagen var ingen dag att minnas direkt och nu måste jag försöka vkna till liv och göra något vettigt. 
Hörs.
Canada
<3
Oklart varför jag bar hatt
 

RSS 2.0